BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП: Европа подкрепя Стефан Радев

Европа подкрепя Стефан Радев, затова призовавам жителите на Сливен и общината също да изразят своята подкрепа на 27 октомври. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, който излезе с призив за предстоящите местни избори. „Всички Вие помните как изглеждаше Сливен преди мандата на Стефан Радев и как изглежда сега, след четири години – много по-приветлив, много по-красив и много по-уютен. Затова подкрепете Вашия кандидат за кмет за втори мандат Стефан Радев с №43 в бюлетината на 27 октомври“, заяви Асим Адемов в своето видеообръщение.

По думите му българската политика се нуждае от повече добри и успешни хора. Според евродепутата, кандидатът за кмет на Сливен е доказал, че знае как трябва да се работи, има нужния опит и е най-подготвен. „Постигнатите резултати за последните 4 години са видими, защото той и неговият екип не само знаят какво трябва да направят, но и как да го направят“, категоричен е евродепутатът.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!