BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Баловете са пред провал

Костюмите, някои от които струват по няколко хилядарки, едва ли ще видят бял свят, тъй като пандемията наруши учебния график и процес в страната.

Годината вероятно ще бъде удължена, а едва ли всички ще завършат по план. Със сигурност и масовките в България ще бъдат отложени за неопределено време. Голяма част от предварителните резервации на абитуриентите вече бяха отказани, а те „изгърмяха“ само с капарото, пише Lupa.bg.

„Близо половин година се подготвяхме за това събитие, което е едно от най-емоционалните в живота на децата ни – раздялата им с училище и нахлуването в истинския живот. Не искахме допълнително да си усложняваме ситуацията с костюм по поръчка за сина ни – проби, избор на платове, шивач.

Цялата предварителна подготовка беше решена лесно – направихме си екскурзия до Париж, в която съчетахме полезното с приятното. От Франция купихме костюм и обувки, маркови. Радващото е, че дъщеря ни има още три години до завършване, та новата порция истерия и нерви са ни все още далеч“, сподели родител на тийнейджър.

Много модни магазини у нас вече са продали от края на 2019-та доста сериозно количество костюми, рокли и обувки, които могат да не влязат и в употреба в началото на лятото, когато обикновено стартират баловете.

Тийнейджърите се надяват все пак пандемията да отшуми бързо и балове да има в пълния им, познат ни добре, блясък.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!