BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Във Facebook и YouTube тръгва поредицата „Питай Стефан Радев“

Градоначалникът Стефан Радев използва иновативен подход, за да бъде в постоянна връзка с жителите на общината. Той ще отговаря на въпроси от граждани в специалния подкаст “Повече за хората тук”. Епизодите ще съдържат още информация за постигнатото през последните четири години от управленския екип на ГЕРБ в Сливен, както и интервюта с кандидати за общински съветници на партията.

Подкастите са съвременна версия на радиопредаванията и през последните две години набират сериозна популярност у нас. Те са алтернатива на платените хроники в медиите и позволяват да се разгърнат по-подробно тезите на силните фигури в листата на ГЕРБ.

Поредицата на кандидатите под номер 43 в бюлетината ще се реализира в осем епизода – по два седмично, в рамките на предизборната кампания. “Повече за хората тук” ще се излъчва в канала на Стефан Радев в YouTube, а линкове към епизодите ще бъдат достъпни и на официалните страници на кандидата и на ГЕРБ Сливен във Facebook.

Важна част от подкаста ще бъде рубриката “Питай Стефан Радев”. В нея всеки може да отправи своите въпроси към Радев в официалната му страница, а кандидатът за кмет на Сливен ще отговори на тях. За целта на страницата му в социалната мрежа вече е активен пост “Питай Стефан Радев”, в отговорите на който сливналии може да поставят въпросите си.

Обратната връзка от хората е основен приоритет, както в предизборната кампания, така и в работата на Стефан Радев и кандидатите под номер 43 в бюлетината. Освен срещите очи в очи със сливналии и подкаста “Повече за хората тук”, се възобновява и инициативата “Моите идеи за Сливен”.

Управленската програма на ГЕРБ Сливен завършва със специален талон, в който гражданите могат да допишат своите идеи за развитието на Общината. Най-добрите от тях ще залегнат в програмата за следващ четиригодишен мандат на Стефан Радев. “Допитването до хората е традиция, която ГЕРБ Сливен надгражда. Искаме да стигнем до максимално много жители в общината, да чуем техните проблеми и предложения”, заяви кандидатът на ГЕРБ.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!