BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Въпреки забраната: Блъсканица в хипермаркетите, пълнят количките догоре

Въпреки важното правило да се пускат по 2-ма или 3-ма през няколко минути в хипермаркета, това масово не се спазва. Вместо рехаво присъствие от клиенти, в някои магазини народът се тълпи, сякаш нищо не се е случило и само  препълнените колички напомнят за извънредната ситуация.  

Хората обикалят по няколко вкупом между щандовете, не спазват дистанция, или явно забравят за това, улисани да не пропуснат да вземат повече продукти.

Повечето клиенти не слагат маски, а и някои продавачки също работят с открито лице.

Презапасяването продължава с пълна сила и явно повечето купувачи гледат да напълнят хладилника за няколко дни напред, за да не влизат всеки ден в магазина.

Както и в нормални времена, първи свършват стоките на промоция, но продължават да се грабят най-вече тоалетната хартия, мокрите кърпи на алкохолна основа, чесънът и лимоните.

Все пак някои хипермаркети са се постарали да влязат в крак с карантината дори с екстра – раздават дезинфектанти на входа за всеки клиент. Това обаче не се прави във всички магазини, показа обиколката на нашия репортер.

 

https://lupa.bg/news/vapreki-zabranata-blaskanica-v-hipermarketite-palnyat-kolichkite-dogore_49386news.html

 

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!