BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В БНР с „уникален извод“ – обявиха Мая Манолова за говорител на гражданите

Мая Манолова
В Българското национално радио Мая Манолова беше обявена като представителка на гражданите. Лидерката на движение „Изправи се, България“ участва в предаването „Нещо повече“, където продължи рекламната кампания от вчера за протеста си пред празния Министерския съвет през уикенда. Манолова повтори как вече не се събира в кожата си и че щяла да каже на правителството „довиждане“. 

Преди нея гост беше Искрен Веселинов от „Обединените патриоти“. Той разясни икономическите мерки, които управляващите предприемат. В края на разговора с бившата кандидат-кметица водещата на предаването Диана Янкулова направи озадачаващо заключение, което стресна слушателите: „След Искрен Веселинов чухме и мнението на гражданите, представено от Мая Манолова“.

Обобщението, че бившето червено острие на БСП е обединител на всички българи прозвуча опасно и дори обидно. Освен че не сме чули някакви идеи от Мая Манолова освен, че иска оставката на кабинета, тя не влиза в нито едни социологически проучвания. Възможно е и от държавното радио да са направили грешка и да са върнали Манолова на поста омбудсман, когато действително имаше висок рейтинг, който обаче липсва на политическата сцена.

https://faktor.bg/

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!