BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гагаузов: В Сливен БСП ще се бори за три мандата

Областният съвет на БСП в Сливен одобри предложените партийни кандидатури за кандидатдепутатската листа. Очаква се тази седмица Националният съвет на партията да разгледа предложените позиции за коалиционни партньори и гражданска квота, и да утвърди листата на партията.   

Областният председател на БСП Асен Гагаузов заяви, че в листата влизат експерти по икономика, медицина и предприемачество: 

„При нас водач на листата е заместник-председателят на партията Атанас Зафиров. Мисля, че е много добра кандидатура и беше приет от Областната организация единодушно, без всякакви проблеми. Нямаме драма. Подредихме листата и с представителите и на БСП и мисля, че се получи една добре балансирана листа“, каза още областният лидер на червените пред БНР.

Гагаузов направи заявка БСП да насочи усилията си за повече от два мандата: 

„Да, ще се борим за три места. Имаме основания да очакваме добър резултат“.  

В листата на партията влизат 12 души, като четвърто и седмо място са определени за коалиционни партньори и гражданска квота.  

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!