BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ген. Кольо Милев: Сега е време да вървим към победа, за по – добър живот в община Сливен

Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си кампания в Сливен с представяне на пълна листа общински съветници и кметове на всички малки населени места, където ще има избори, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Сливен.
В Драматичен театър „Стефан Киров“, избран за откриването под звуците на химна на България, Интернационала и потпури от възрожденски песни бе дадено начало кампанията с заявка за победа още на първи тур.
Кандидатът за кмет на левицата ген. Кольо Милев заяви, че програмата за управление на Сливен през следващите четири години е дело не само на екипа на БСП и партньори, но и на всеки жител на общината, защото в нея са залегнали предложенията на гражданите.
„Повече няма да допуснем да живеем в лъжа, да позволим да се хвалят с нашия труд, защото проектите, отчетени от нашите опоненти са разработени и започнати от нас. Програмата за саниране е наше дело, оставихме след себе си подписани договори и готови проекти. Затова сега е време да вървим към победа, за по – добър живот в община Сливен“, заяви ген. Кольо Милев.
Увереност в изборната победа изрази и председателят на БСП – Сливен Атанас Делибалтов. „Време е да завършим започнатото, да върнем духа на Сливен“, призова Делибалтов.
Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отправи видео обръщение към кандидатите за кмет и общински съветници. „Доверете се на нашите кандидати, знам че те ще управляват добре. Доверете се, за да имате един подреден град, нулева корупция, добри социални грижи, за малкия и среден бизнес, за децата и възрастните“, заяви Корнелия Нинова.
Програмата на Коалиция „БСП за България“ е разработена така ,че да отговаря на очакванията и потребностите на жителите на Сливен. В нея е залегнало и създаване на общинско предприятие за социални и здравни дейности, както и повече ресурс за малките населени места.
Коалиция „БСП за България“ се явява на Местни избори 2019 с номер 56.

радио ФОКУС

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!