BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГЕРБ Сливен открива предизборната си кампания на 30 септември

ГЕРБ Сливен ще даде официално начало на предизборната си кампания със специално събитие, представящо основните приоритети в програмата за управление на общината.

На 30 септември от 18,30 ч. в Драматичен театър „Стефан Киров“ Стефан Радев и кандидатите за общински съветници ще разкрият какъв е планът за обновяване на градската среда; как ще се работи за икономическото развитие на Сливен и какво се предвижда за подобряване на техническата инфраструктура.

„Повече за хората тук“ е специално събитие, на което ще се разкрие още и от приоритетите на кандидатите под номер 43 в бюлетината по отношение на сигурността, образованието, туризма, здравеопазването и социалната политика. Сливналии ще имат възможността да научат повече и за постигнатото от екипа на Стефан Радев през изминалия четиригодишен мандат.

Гостите в театъра ще имат възможността да се запознаят и с кандидатите за кметове на ГЕРБ в населените места в общината.

Специалното събитие на ГЕРБ Сливен е със свободен вход. Заради засиления интерес към мероприятието от офиса на партията препоръчват желаещите да присъстват да заемат местата си по-рано.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!