BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Добре ли е Соломон Паси

Русофил съм по душа и сърце. Не го крия и не се срамувам от това. И затова съм горещ фен на лицето Соломон Паси. Той много обича да говори за руските агенти у нас. И за какво им е на руснаците да градят у нас агентурни мрежи, след като си имат него. Чист русофил под прикритието на първи атлантик. Като почне да ги плещи по телевизора, по-антинатовска реч едва ли има.

Преди време си пожела ядрено оръжие и база на Черно море. Сега пък българин на луната, може би той самия. Ама най-им пасна на перничани Борисов да помоли Тръмп да издигне Тръмп Тауър край Перник и голф игрище. Те и без това са си любители на голфа. Уникална идея е да вземе Тръмп да стане носител на Оскар, като мине през Бояна. С Мони Паси също с Оскар за поддържаща роля. Виж за Белене не съм съгласен с него. Там ще си строим централа, наша, руска. Сигурно Паси нарочно натяга нещата, за да прокара русофилството и да превърне атлантизма за посмешище. Питам се все пак, добре ли е този човек?

Петър Киров

в. РЕТРО

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!