BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Емоционална среща на Стефан Радев с учителката му по математика

„За мен беше истинско удоволствие да се срещна с учителката, която ме запали по науката на всички науки – математиката. Госпожа Дженка Йовчева има важна роля за избора ми на професия години по-късно, защото подготовката, която получих в часовете й, беше сериозна основа за бъдещата ми реализация“., пише на страницата си във Фейсбук Стефан Радев. И още:

„Госпожа Йовчева е учител с 39-годишен стаж. Началото на учителската й кариера беше в ОУ „Юрий Гагарин“ и нейният първи випуск беше с нас, тогава четвъртокласници. Изразявам своето дълбоко уважение към нея и всички учители, които ни водиха по пътя на знанието и науката. Благодарение на тези истински хора знам, че образованието е силата, която ни движи напред, отваря хоризонти и предоставя нови възможности“.

Бел. на Н. Сосеров:. Дженка Николова, макар и в по-късни години, бе и моя учителка по математика, преди да започна обучението си в Средното музикално училище в Бургас. Днес, по стечение на обстоятелствата, тя ми е съседка – само етаж над нашия апартамент.

 

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!