BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задоволително остава състоянието пациентите с коронавирус в МБАЛ – Сливен

Задоволително остава състоянието на осемте пациенти с коронавирус, приети за лечение в Инфекциозно отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ Сливен. Данните са от Националната информационната система на Министерството на здравеопазването, които бяха разпространени от Общинския  кризисен щаб. Към момента няма нови потвърдени случаи на заразени с коронавирус в Сливенска област, предаде БНР.

Към момента 629 души са под карантина в община Сливен.

От тях 533-ма  са карантинирани в града, а останалите 96 в малките населени места. От полицията съобщиха, че за периода от 3 до 6 април са образувани 11 досъдебни производства за неспазване на карантината. Съставени са 15 акта за установяване на административно нарушение за неспазване на противоепидемичните мерки. Във връзка с утрешното получаване на пенсиите от Общинския кризисен щаб информираха, че заедно с полицията ще съдействат на „Български пощи“ да не се допуска струпване на хора пред пощенските станции.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!