BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Затварят магазините на пазара в Сливен, общината опрощава наемите до края на месеца

Магазините за промишлени стоки на централния кооперативен пазар в Сливен ще бъдат затворени от 20 март, съобщиха от общината. Търговците няма да заплащат наем на общината до края на месеца. Мярката е част от превенцията срещу разпространението на коронавирусните инфекции, предаде  „Труд“ .

Продължава засиленото полицейско присъствие в кв.“Надежда“ за предотвратяване на струванията от хора и регулиране на движението. Продължава и нощната дезинфекция на критичните точки в Сливен – обработват се детски площадки, спирки, пазара, пейки и др.

От общината отново съобщиха, че протоколите на лицата, на които е наложена домашна карантина, се връчват от органите на МВР. При неспазване на карантината, нарушителите носят наказателна отговорност.

Към момента няма потвърден случай на заразен с коронавирус гражданин на територията на Сливен и общината. Местната администрация напомни, че на открития горещ телефон могат да се подават сигнали за струпване на хора, работещи заведения и други нарушения на разпоредените противоепидемични мерки. „Няма причина за паника. Пазете живота на вашите близки“, призова кметът Стефан Радев и прикани хората да бъдат дисцпилнирани и разумни.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!