BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За поредна година ГЕРБ-Сливен направи подаръци на детските градини за Коледа

За поредна година общинската организация на ГЕРБ-Сливен направи подаръци на детските градини за Коледа. Акцията е традиционна и се организира в навечерието на един от най – светлите християнски празници – Рождество Христово. Подаръците са съобразени с нуждите на всяко детско заведение – електрически уреди, техника, конструктори, забавни игри, кукли, музикални пособия и др. Подобни дарителски инициативи се провеждат и в дните преди Великден, за Деня на детето – 1 юни, и при нужда на конкретно детско заведение. „Децата и образованието са основен приоритет за ПП ГЕРБ. Целта на ежегодната ни инициатива е да се подпомогне учебно-възпитателният процес на детските градини в населените места в Сливен и общината, и да зарадваме децата за празниците“, заяви общинският ръководител на ГЕРБ Здравко Костадинов.

 

И тази година ще бъдат предоставени пакети с хранителни продукти от първа необходимост на деца – сираци, деца от социално слаби семейства и многодетни семейства.

 

От партия ГЕРБ пожелават на сливналии весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници. Нека 2020 година донесе на всички здраве, успехи и благоденствие.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!