BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИВАН СЛАВОВ НЯМА ДА БЪДЕ ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА АБВ В СЛИВЕН

За първи път от съществуването на партия АБВ парламентарната листа в Сливенско няма да се води от Иван Славов. Този път начело партията поставя Георги Атанасов. Това стана ясно по време на пресконференция на АБВ, в която участва националният председател на партията Румен Петков.

Sliveninfo ви предлага информацията на БТА за пресконференцията.

В избирателната секция е по-безопасно отколкото в магазина. Това каза днес в Пресклуба на БТА в Сливен председателят на АБВ Румен Петков, като призова хората да излязат да гласуват. Според него се създават внушения, целящи да откажат хората от гласуване.
В Сливен той представи водача на листата за народни представители на партията – икономиста Георги Атанасов. Според председателя на АБВ, Атанасов е много добре подготвен, няма проблеми със реализацията си, не е гастрольор, роден е в Сливен, живее и отглежда децата си в родния град. Георги Атанасов отбеляза, че АБВ е единствената партия, в която е членувал. Според него, в българския парламент винаги е имало представителство от региона, но направеното за Сливен е малко.
Председателя на местната организация Иван Славов заяви, че в листата ще има представители на четирите общини в областта, част от тях работят в сферата на културата, социалната сфера, бизнеса и т.н., но те ще бъдат представени на по-късен етап.
Румен Петков упрекна правителството в безотговорност и хаос в действията, свързани с противоепидемичните мерки. Според него най-системно са затваряни училищата и университетите, а икономиката е в катастрофално състояние.


 

Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!