BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

КАЖЕ ЛИ ВИ ЦВЕТАНОВ 1 МИЛИОН, ЗНАЧИ СА ПОНЕ 10! АНАДЪНМО, ВЪЛНЕВ?!

Рано заран по бтв Хекимян хлъзгав, удобен, прислужлив на интервю с Цветан Цветанов. Платено, рекламно, предизборно интервю – личи, та дрънка.

Цветанов с умопомрачителните си словесни конструкции признава, че 1 млн. лв. имало по сметката на партията му за изборите. И не спира да рекламира не партията си, а … Павел Вълнев.

Който раздавал ей тъй на милиони, щото бил патриот, и инвестирал във „ВСИЧКИ страни по света“, натъртено два пъти.

Цветанов в изумителната си тъпота стига и до там да изрече: „ От всички тези дарения има и доста доброволни вноски“.

Въх, ДОСТА? ДОБРОВОЛНИ? А другите, като не са доброволни, от рекет ли са, Особена форма на главата?

Цветанов признава и още нещо – „аз работя в една от неговите фирми“. Демек, на Павел Вълнев.

Хекимян слугински пропуска да попита тоно като какъв работи Цветанов – като чистач на тоалетните, като информатор на ЦРУ, или като диспечер на камионите от страната на DEA.

Половината от интервюто минава в реклама на Павел Вълнев от страна на Цветанов и подтикване – ама поканете го бе, поканете го за интервю. Хекимян естествено се съгласява. Защото това са пари – тия интервюта са срещу пари, уважаеми зрители, нямайте никакви илюзии – рекламни пари – и поради тази причина нищо от тях няма да научите, освен безумния словоред на Цветанов.

Всъщност, каже ли ви Цветанов 1 милион, значи са поне 10. Цветанов ли не знае, че 1 млн. лв. едва стигат само за кметска кампания?!

А залепването на Цветанов до Вълнев и обратното, както отдавна написа АФЕРА, изобщо не е случайно. Вълнев е пласиран от американците у нас, и на Балканите, със съвсем друга „мисия“. И баш му брига за Цветанов.

Цветанов се опитва да обясни защо продал Вълнев телевизията си, понеже бил пресиран.

Изключително умният Цветанов, който точно тогава, е в същата тази власт и заедно с Боко и коли, и беси, пропуска да обясни, че телевизията е продадена на Пеевски чрез посредничеството на Властта в лицето на Боко и … Цветанов. А Хекимян се прави на улав, естествено.

Цветанов вика даже, че Вълнев заложил на него, защото Цветанов нямал зависимости и най -вече от ДПС.

Аре бе! Тия двамата мислят всички за идиоти.

Цветанов, колко пъти още трябва да ти кажем, че биз бизе разговорите ти с Пеевски са налични? Анадънмо, Вълнев?!

Afera.bg

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!