BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Каракачанов е бил в САЩ, защото е молил на колене Борисов да го включи в делегацията!

Бай Ганьо до Вашингтон и обратно

Последното пътуване на Каракачанов в САЩ ще се помни с огромните резили с неговия неугледен и позорен външен вид и разправийте му с охраната от НСО за ръчния багаж нацстълбите на самолета.

Скандалното вице на Борисов от ВМРО първоначално не е било включено в делегацията до президента Тръмп. Причините са тривиални. Каракачанов не знае бъкел английски и има проблеми при издаването на неговата виза за САЩ.

Като доносник на ДС и подчинен Русия политик Каракачанов дори няма необходимото ниво за допуск да чуствителна информация на НАТО. След скандала и разследването за нелегална търговия с българско гражданство пътят на Каракачанов до САЩ е съвсем отрязан.

Разбира се американските партньори не биха отказали допуск на натовски министър на отбраната, купил самолети от тях за 3 милиарда и затова Каракачанов се е примолил на Борисов да го включи в делегацията до Вашингтон. САЩ обичайно издават визи по дипломатически поводи за по ден или два.

С такава до САЩ са пътували Саддам Хюсеин. Фидел Кастро, Муамар Кадафи и редица корумпирани африкански сатрапи за сесиите на ООН. Подобна виза е издадена и на лицето Красимир Каракачанов. Скандалът е огромен, но премиерът се е видял в чудо, защото зависи от гласовете на ВМРО в парламента.

Последното пътуване на Каракачанов в САЩ ще се помни с огромните резили с неговия неугледен и позорен външен вид и разправийте му с охраната от НСО за ръчния багаж нацстълбите на самолета. На организираните от домакините срещи вицето е присъствало проформа, защото не говори английски и само е кимал с глава.

По повод няколкоднената виза на Каракачанов американското посолство в София не е правило драми. Но посланик Херо Мустафа тези дни обяви, че по специална програма на Държавния департамент подобни визи на корумпирани български политици и чиновници и техните семейства няма да бъдат издавани. САЩ категорично ще освети корумпираните български политици чрез този механизъм./ BNews

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!