BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът Стефан Радев: От 12 дни нямаме заразен от „Надежда“

„За последните 12 дни нямаме нов случай на заразен с COVID-19 от кв. „Надежда“, което означава, че сегашният начин на работа на Община Сливен дава резултат“. Това заяви в интервю за Канал 6 кметът Стефан Радев.

Той благодари на полицията за всички усилия, които полага, благодари най-вече на отделенията на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ и Военна болница. Изказа благодарности на д-р Ченкова и д-р Комитов, „които на практика посрещнаха най-силно вълната от заболели“.

„За съжаление, дадохме и свидна жертва в тази борба, но като цяло отделенията се справиха. Ние имаме един от най-високия брой излекувани болни на територията на страната“, каза още кметът.

Той изтъкна, че голямото предизвикателство е било да се намери балансът между твърдостта на мерките и това да не нанасят голяма щета, да бъде постигнато разбиране у хората, особени при тези с по-нисък социален статус, по-неграмотните, които по-трудно да са повярвали и разбрали това, което се иска от всички.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!