BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кольо Милев: Синята зона в този си вид не е добра за Сливен!

„Щом гражданите на Сливен са против синята зона както е в момента, значи тя не може да продължи да е в този вид“. Това заяви кандидатът за кмет на Сливен о.р. ген. Кольо Милев пред „Сливен ДНЕС и УТРЕ“. Той смята, че трябва да има редуциране на синята зона, с концентрация в идеалния център, а не в задънени улички в широк център с допълнения, където само живущите паркират и да плащат за това, че са си оставили колата пред блока на разбита и от години и неремонтирана улица.

„Синята зона може да съществува в Сливен, но по-разумно“, смята Милев. „Тя може по-добре и по-разумно да бъде очертана и експлоатирана“, добави бившият граданоначалник, който отново щурмува кметския пост.

Милев е на мнение, че таксата за работещите на територията на „синята“ зона трябва да бъде намалена. „Трябва да отпадне и изискването  адресът в талона на колата да е еднакъв с адреса по местоживеене, както и често неизпълнимото изискване живеещите в района да паркират най-много на две пресечки от имота си“, уточни Милев и допълни:

„Ннеразумно е повишената такса за втори и трети автомобил на адрес, за хората, които карат автомобили на роднини -. баща, брат и пр., както и лизингови автомобили“.

О.р.  генералът обеща, че по време на кампанита ще даде много примери за неправилно разчертани улици, както и за това, че чужденци и възрастни хора не могат да се ориентират в таксуването със sms-и.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!