BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кольо Парамов: Каракачанов да подаде оставка като военен министър, никой не е унижавал така страната ни

Преди 101 г. ген. Вазов възвиси страната ни, а днес вицепремиерът я унизи издъно, казва финансистът

Войводата стъпва на американска земяВойводата стъпва на американска земя

„Красимир Каракачанов стана срам за България. Той дори не знае, че е военен министър. С един удар Каракачанов унищожи 140-годишната военна история на Третата българска държава. За къде е тръгнал с тези куфари, след като очевидно е объркал адреса за Америка“. Това заяви пред Faktor.bg финансистът Кольо Парамов по повод посещението на делегацията ни в САЩ и скандалните кадри на Каракачанов, който при посрещането слиза с куфар и торби от самолета.

„Красимир Каракачанов се представи като най-долния нашенски емигрант, който злепостави България. Преди 101 г. ген. Вазов възвиси страната ни, а днес военният министър я унизи издъно. Никой на този пост досега не е унижавал държавата ни като Красимир Каракачанов и за това той трябва да си подаде оставката. Това е наглост, нещо непознато, което в България не е разрешено и позволено. Наглостта за България на този човек е незаменима. Тя не се вписва в нашата нова българска история. Отивай си, Каракачанов, защото ни посрами – веднага и скоротечно си давай оставката, без обяснения!“, казва още Парамов.

paramov2.jpg

Кольо Парамов

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!