BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кървав екшън в Нова Загора

Кървав екшън в Нова Загора с двама ранени

След опита за покушение нападателят се е самонаранил, без жертви се разминала само заради бързата на намеса на охраната, коментират кметът на общината Николай Грозев.

Тежко ранената в гърдите жена е откарана към МБАЛ-Сливен за животоспасяваща операция, а мъжът е настанен в новозагорската болница. Според запознати нападателят е пенсиониран военен, жертвата е негова съпруга, с която напоследък не се разбирали и тя се изнесла да живее другаде.

От  ОД на МВР уточняват, че сигналът за двама ранени в центъра на градчето е постъпил на телефон 112 към 06,30 часа. При пристигане на място полицаите са намерели окървавени, но контактни жена на 54 години и мъж на 58.По телата и на двамата е имало прободни рани.Ранените са били откарани в МБАЛ-Сливен.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Окръжна прокуратура-Сливен. Работата по случая продължава.

Образувано е досъдебно производство.Пострадалата жена е служителка на общинската служба „Земеделие“в Нова Загора , започнала е работа сравнително отскоро там, никога не е имала някакви оплаквания, лаконично съобщи прекият й шеф Милен Користилов. Лична той не познавал съпруга. Тежко ранената е оперирана и е настанена в реанимацията, коментираха от УМБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен. Нямало пряка опасност за живота на нападналия я мъж, който също е хоспитализиран.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!