BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Листата на АБВ в Сливен ще води Георги Атанасов

Георги Атанасов ще води листата на АБВ в Сливен за предстоящите парламентарни избори през април. Той бе представен от председателя на партията Румен Петков, предаде dnews.

„Основната ни мисия в предстоящите избори е да върнем нормалността. Важно е да се гласува, защото всеки избор е важен. В избирателните секции е по-безопасно, отколкото в магазините „, каза Петков.

„Когато гласуваме на 4-ти април, трябва да си даваме сметка какъв е изборът, който ни се предлага”, добави председателят на АБВ.

По думите му партията не предлага на избирателите гастрольори, а залага на местни и доказали се хора.

„Водачът на листата е роден и живее В Сливен. Той е квалифициран и почтен млад човек, който е подготвен и има капацитета да работи в полза на Сливен“, коментира Петков.

Георги Атанасов е член на ПП „Алтернатива за българско възраждане“. Той поясни, че досега не е бил член на друга партия.Водачът на листата на АБВ е магистър по застрахователно дело.

Според Атанасов Сливен има възможност да се развива, както икономически,така и духовно.

„При съставянето на листата АБВ ще заложим на принципни и инициативни хора, които ще застанат с лицата и идеите си, които могат да защитят това, което предлагат за развитието на Сливен във всеки един момент“, допълни той.

В листата ще има представители на всяка една от четирите общини в областта. Сегашният кмет на Жеравна ще бъде трети в листата, а втори ще бъде Пламен Николов.

При представянето на водача на листата на АБВ в Сливен бе и световния шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев, който оглавява листата на Бургас.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!