BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Няма филм, в който Радев да подмами Борисов за предсрочен вот или да го предизвика. Офертата му скофтия е била отказана

Президентът Румен Радев обявил оферта на Бойко Борисов да подаде оставка и да има предсрочни избори през октомври, без да се допита до Ахмед Доган, заявиха източници от ДАНС.

Това се е случило миналия петък. Службите се отчели на Делян Певски и той се самопоканил „на ракия“ с пури от Домусчиев през уикенда в Банкя (!) да обсъдят с Бойко Борисов офертата.

Няма филм, в който Пеевски и Борисов да приемат офертата на Радев, въпреки пиниза с поклона към американците с отказа да отиде на парада в Москва.

Офертата му скофтия е била отказана със саркастичен коментар. Путин може да не съжалява за отказа на Радев за парада – и тези управляват държава.

Предложението на Радев е било примамливо за Борисов и много гадно за Нинова – „БСП правят избори през септември, няма да са готови, ще спечелите, но така спасяваме държавата“.

Супер жалко е, че рандевуто на Пеевски и Борисов не е записано от VB – Радев щеше да се обрадва на „държавническата оценка“ за него, коментира източник от ДАНС.

Румен Радев не може да предизвика предсрочни избори – милиардите от ЕС идват за Хунтата преди „ЧНГ“. Протести никакви, революшънът тече само във Фейсбук.

Това обаче е пейзаж от Обстановката. Основната причина Радев да няма никакъв шанс за предсрочни избори са външните фактори, които нямат интерес от дестабилизация в региона.

Путин си чака газопровода „Турски поток-2“, а ЦРУ в София не пуска фъндък преди изборите в САЩ – никакъв шанс за интервенцията с офертата на Радев към Борисов.

Сарая и „Берлин“ и да са имали някакви колебания за втория мандат на Радев след комбинацията на ДС-съветниците на президента за предсрочни избори, вече ги нямат.

Не може да скършиш хатъра на Ахмед Доган, не може да се пинизиш с Падишаха, след като е повелил – предсрочни избори не са възможни. Толкова.

bgsniper.com

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!