BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Очаквано: Деян Дечев е втори в сливенската листа на БСП

Вчера Областният съвет на БСП проведе заседание и подреди листата за предстоящите парламентарни избори за 21 МИР – Сливен. Гост на заседанието бе утвърденият водач за областта – Атанас Зафиров – заместник-председател на НС на БСП. Оспорван вот имаше за второто и третото място, като след проведено тайно гласуване втори в листата остана Деян Дечев, а на трето място – доц. Динев, единодушно предложение на общинския съвет на Нова Загора. Кандидатите бяха подредени, както следва:

1. Атанас Зафиров

2. Деян Дечев

3. Доц. Динев

4. Гражданска квота/Коалиционни партньори

5. Д-р Събина Петканска-Вълева

6. Ваня Колева

7. Гражданска квота/Коалиционни партньори

8. Васил Стоянов

9. Минчо Афузов

10. Антония Шейредова

11. Янко Янков

12. Евгени Митев

Листата е балансирана, в нея има представители на различни поколения в БСП, изявени експерти в различни области като икономика, медицина, предприемачество и др.

Социалистите в областта обсъдиха и предстоящата нетрадиционна предизборна кампания, която ще се проведе в условията на епидемична обстановка в страната. Направени бяха редица предложения, свързани с по-добрата организация. Водачът на листата подчерта, че преференциалната кампания трябва да бъде позитивна и всички кандидати в листата да търсят подкрепата на избирателите извън редиците на партията, за да допринесат за по-добър резултат. Основната цел, която си поставиха членовете на Областния съвет на БСП – Сливен е да постигнат максимален изборен резултат , по-добър от предходните парламентарни избори и изборна победа в областта.

Окончателната листа, заедно с кандидатите от гражданската квота и коалиционните партньори се очаква да бъде гласувана на заседание на Националния съвет на БСП следващата седмица.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!