BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПАНАТЕХНОЛОГИИТЕ – ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ ЗА УСТОЙЧИВИ ДОБИВИ, НЕПОДВЛАСТНИ НА СТРЕСА

Дори само едно третиране запазва потенциала на културите

Вече втора година опитните зърнопроизводители братя Павлови се доверяват на компанията Панамин Ко., предлагаща продукти от ново поколение, които намират успешно приложение в Европа и у нас.

Посевите в землището на община Кардам са есенно третирани с най-новата разработка на Панамин, която тепърва предстои да навлезе на пазара.

„При преглед на резултатите се вижда очевадна разлика – запазен потенциал, добре развити растения, добри на цвят спрямо контролата, затворени редове, гъст посев. Всичко това благодарение само на едно есенно третиране. Тепърва започват и пролетните третирания, но тук сме сигурни и спокойни, че резултатът на жътва ще бъде в доста килограми плюс спрямо нетретираното“, убеден е Ангел Кинанов, управител на Панамин Ко за България.

Основната функция на безотказните продукти на Панамин Ко., включително и на новите разработки на компанията, е да запази потенциала на културите, независимо дали са третирани преди или след стрес.

„Панамин работи и в двата случая, когато успява да запази потенциала и посевът да не бъде увреден и да не бъде намален добивът вследствие на биотичния или абиотичния стрес, който е преживян през годината. През последните години наблюдаваме изключително високо ниво на неблагоприятни климатични условия, повтарящо се вече няколко години – липса на влага, слани, измръзвания. Това са най-добрите условия за употребата на Панамин. Тогава Панамин е най-полезен и най-подходящ и дава най-големи разлики в добива“, обяснява Кинанов.

Вече няколко години екипът на Панамин Ко. показва на фермерите как точно работят продуктите на марката и какви са разликите в добива между третираните с тях площи и оставените контроли.

„Хората си мислят, че това е повишаване на добива или някакъв бустер, който развива повече растенията. Не, Панамин предпазва, запазва потенциала на културата, който обикновено спада вследствие на този стрес. Тоест колкото е по-голям стресът, толкова по-нисък е добивът и толкова повече Панамин работи в този момент и дава функцията, за която е създаден“, категоричен е управителят на фирмата за България.

Австрийският производител не спира да се развива и да търси работещи решения за фермерите. Следващата му стъпка е лансирането на пазара на цяла линия от 20 нови продукта. Става дума за листните торове Панатоп, с които компанията допълва действието на утвърдения Панамин Агро и затваря своята цялостна Панатехнология.

„Освен че даваме имуностимулант и антистресов продукт номер 1 на пазара като Панамин, добавяме и листното подхранване, като в комбинация резултатите се очакват да са още по-добри и по-категорични“, вярва Ангел Кинанов.

Панатехнологията е технологията на бъдещето за всички видове растителни култури, от които фермерите могат да се възползват още днес. Панамин Ко. отговаря на нуждата от цялостни решения за земеделското производство, които гарантират устойчиви добиви, независими от капризите на времето.

Екипът на Панамин Ко. остава на разположение на своите клиенти за консултации и заявки онлайн и по телефона, осигурявайки бързи и безконтактни доставки, а при нужда и посещения на място – на открито, спазвайки необходимите правила и дистанция. Нека заедно преодолеем трудностите с грижа за себе си и за бъдещето!

Повече информация за Панатехнологията и продуктите на Панамин Ко. може да получите на office@panamin.bg и на телефон 0883 20 99 20.


Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!