BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПО ПЪТЯ НА „МЪРТВЕЦА”

„Мъртвецът” от сливенския квартал „Дружба” , който се оказа жив, не е бил в моргата на областната болница, а в хладилна камера на гробищата, научи Sliveninfo. Както единствено Sliveninfo съобщи, 72-годишният мъж е бил открит в безжизнено състояние около 11 часа във вторник в своя дом. Все още не е ясно кой го е обявил за мъртъв. Ясно е обаче, че на място са пристигнали служители на частната погребална агенция „Бисер”. Те са транспортирали мъжа до хладилна камера на гробищата край Сливен, която е собственост на Общинската погребална агенция. Днес управителят на погребалната агенция Георги Киров отрече да знае, че в хладилната камера е бил поставен жив човек, а не мъртвец.

„Не знам такова нещо, не мога да знам за всеки мъртвец в камерата”, заяви пред Sliveninfo  Георги Киров.

Три независими източника обаче бяха категорични: 72-годишният мъж е бил оставен жив в камерата на дружеството, управлявано от Георги Киров.

Очевидно именно в „Дома на покойника”, където е камерата, е било установено, че „мъртвецът” мърда и веднага е извикан лекарски екип. Както Sliveninfo вече съобщи в момента обявеният за мъртъв мъж е в реанимацията на областната болница.

Днес от Бърза помощ в Сливен казаха пред журналисти, че по случая се извършва проверка.

В блок № 22 в сливенския квартал „Дружба” съседите на 72-годишния мъж днес бяха силно изненадани от случилото се. Те отказаха официален коментар, но всички са радостни, че комшията им е жив.Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!