BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Румен Иванов стана врид кмет на Сливен

Заместник -кметът Румен Иванов бе избран за   временно изпълняващ длъжността кмет на община Сливен заради предстоящите местни избори.  Това стана с решение на Общински съвет – Сливен, предаде радио „Фокус“.

Гласувана беше и бюджетна прогноза за периода 2020-2022 г, Отчетът за изпълнение на решенията на общинския съвет за първото шестмесечие на 2019 г. и информация за изпълнение на бюджета на общината за първото полугодие на настоящата година.

С 27 гласа „за“ общинските съветници гласуваха и промяната на бюджета на Община Сливен. Местният парламент заседава на последната си за този мандат сесия.

Подкрепа получи и предложението за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд-Сливен за следващите четири години.

В края на заседанието председателят на местния парламент Димитър Митев благодари на своите колеги общински съветници за отговорното отношение и сътрудничество през последните четири години. Той подчерта, че въпреки срещаните разногласия, са успели да запазят колегиалните си отношения и да работят в интерес на жителите на Сливен.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!