BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СЕМ глоби кабеларката на Слави с 30 бона за вулгаризми!

СЕМ глоби кабеларката на Слави с 30 бона за вулгаризми!

Сценаристите разчитат на вулгарни изрази и скандални гости като чалга певци, рапъри и плеймейтки, които ограничават аудиторията.

Кабеларката на Слави търпи грандиозен провал. Заради обиди, циничен език и вулгаризми СЕМ ги е глобил с 30 000 лева, съобщава BNews.bg.

Телевизията все още не е стартирала напълно, но е изправена пред тежък фалит поради липса на приходи. Срамното е, че глобите и дълговете ще плаща не инициаторът на проекта Трифонов, а неговият Маестро от Ку Ку Бенд.

Така глобата за цинизмите на сценаристите и водещите е лепната на диригента Евгени Димитров, който се водел номинален собственик. 7/8 няма програмна схема и излъчва като през комунизма само набързо вечер за по 2-3 часа. Поради липса на пари и кадри Шоуто на Слави е твърде постно и в него гостуват предимно платени от олигарси метреси, за да дрънкат плоски приказки.

Скечовете на актьорите са скучни и нелепи. Сценаристите разчитат на вулгарни изрази и скандални гости като чалга певци, рапъри и плеймейтки, които ограничават аудиторията.

Семейната аудитория избягва кабеларката на Трифонов, а с това тя отблъсква и сериозните рекламодатели. Приходите са нулеви, а разходите за наеми и заплати надхвърлят половин милион на месец. Рейтингите според пийпълметричните агенции са нулеви. Липсват новинарски емисии и разследващи журналисти. Дори каращата такси Миролюба Бенатова е отказала да работи за Трифонов. Спокойно 7/8 може да се прекръсти на “Няма такава телевизия”.

От Нова година, ако не си плати наема за студиата на фалиралта ТВ7 на скандалния банкер Цветан Василев, екипът на Слави ще бъде поканен да напусне.

Очаква се целият проект за телевизия 7/8 да отиде в канала най-късно през март догодина. До изборите Слави ще си търси място за предаване в друга телевизия докато чака спасителните парламентарни избори.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!