BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Скандал с Волен Сидеров прекъсна ‘Референдум’ по БНТ

Шумен скандал с лидера на „Атака“ и кандидат-кмет на София Волен Сидеров принуди водещата на „Референдум“ по националната телевизия Добрина Чешмеджиева да прекъсне временно предаването заради отказа на Сидеров да напусне студиото. Темата бе посветена на местните избори, но Сидеров говори по съвсем други въпроси и изразходи времето си за изказване.

Националистът не се подчини на многократните молби на водещата да прекъсне монолога си и заяждането с Юлиан Ангеров от ВМРО. В опит да прекрати скандала се намеси и охраната. Но не преди Сидеров да обвини водещата в пристрастност и цензура.

„Защо ми налагате цензура, г-жо Чешмеджиева. Кажете колко милиона годишно получавате от данъкоплатците“, продължи атаката кандидатът за кмет, който така и не пожела да каже нищо за кампанията. Добрина Чешмеджиева запази добрия тон и за сетен път го помоли да напусне. „Ако искате, ме съдете. И аз съм данъкоплатец“, отговори водещата.

Другите участници в „Референдум“ не успяха да използват времето си, за да говорят по темата, въпреки че предаването продължи, макар и за кратко.

OFFNews

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!