BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сливен дава 60 хиляди лева за демонтиране на старата и поставяне на нова коледна украса

Пак ще има надуваема топка „Луна“, шейна и еленчета

Обществена поръчка за „Ремонт, монтаж и демонтаж на съществуваща коледна украса и
доставка, монтаж и демонтаж на нова коледна украса за град Сливен“, обяви сливенската община.

Избраният изпълнител ще трябва да монтира и демонтира 150 топки в различни цветове, 12 сребърни панделки, гирлянди и снежинки като украса на градската елха, 

През сградата на общината обект на обновяването ще е коледен влак, заедно с подаръчни кутии във втория вагон, като ще се извърши и ремонт на машината за дим.

В градската градина – парк „Юнак“, празнуващите ще посрещат 4 снежни човека. С нова светлина ще лъсне и надуваемата топка „Луна“, оборудвана с лед осветление и вентилатори.

Поръчката включва също монтаж и демонтаж на 4 летящи елени, „теглещи“ шейната до надуваемата  топка „Луна“.

Прогнозна стойност на подмяната и обновяването на съществуваща коледна украса и доставката и монтажа на новата коледна украса е до 58 041,53 лева без ДДС.  Крайният срок за подаването на офертите е 22 октомври. 

Възложителят изисква всички компоненти на украсата да бъдат подходящо обезопасени, а доставените нови компоненти – да са издръжливи на агресивни метеорологични условия.

desant.net

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!