BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сливен изтръпна от ужас заради зловеща гледка в небето

Хем знаех, че е заради облаците, но такова нещо не съм виждала никога, разказва ужасена потребителка в интернет

Зловеща гледка е била наблюдавана снощи в Сливен, разказват ужасени потребители във Фейсбук. В един момент небето съвсем е притъмняло и заради пролуки в облаците в него сякаш се появили очи. Снимка от небесното явление бе изпратена от читател на Агенция БЛИЦ.
„Погледнах нагоре и изтръпнах. Хем знаех, че е заради облаците, но такова нещо не съм виждала никога. Сякаш тези очи ме гледаха отгоре, направо настръхнах, че ще се случи нещо лошо“, разказва той.
„Ужасно, такова нещо никога не съм виждала. Със сигурност е някаква поличба“, предполага читателят.
Сливен е явно чест обект на странни фигури в небето. Преди време очевидец изпрати разказа, че е видял странен обект, който приличал на летяща чиния. „Не знам какво е това, но изглеждаше наистина страшно и много хора се уплашиха. Възможно е и да е оптическа илюзия заради притъмнялото небе, но усещането не беше никак приятно. Такова нещо за първи път виждам“, писа тогава изплашеният сливналия.

 

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!