BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сливналии остават без промоция на топлата вода през май и юни

Без промяна остава цената на топлата вода в Сливен. Тази година от Топлофикация не предвиждат въвеждане на промоционални условия при ползване  на битова гореща вода за своите абонати през месеците май и юни. Това стана ясно от официално съобщение, поместено на интернет страницата на дружеството, съобщава Канал 6.

 

В него се посочва, че през настоящия и следващ месец всеки изразходен кубик топла вода ще струва на абонатите 9 лева. Цената се запазва без промяна, тъй като и сега сливенските граждани плащат по толкова.

 

За разлика от тазгодишната ценова политика на дружеството, припомняме, че в началото на миналия летен сезон ТЕЦ – Сливен реши да облекчи своите клиенти, въвеждайки константна промо цена. Според условията тогава абонатите плащаха само по 12 лева на месец, без значение от ползваното количество.

 

Кампанията се радваше на силен интерес сред сливенските граждани, уви, тази година промоция няма.

 

Новината разочарова не малко абонати на ТЕЦ-а, като някои от клиентите на дружеството споделят, че преосмислят дали и в бъдеще време ще продължат да ползват услугите на Топлофикация.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!