BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стоилов бил болен още от вторник, в БСП мълчат

Хиляди са контактните лица на потенциално заразените социалисти

Стоилов бил болен още от вторник, в БСП мълчат

Точно 3 дни след заседанието на Националния съвет той вдигнал висока температура и след консултация с медици е бил приет във ВМА. „Състоянието ми се стабилизира“, увери той, цитиран от „24 часа“.

„Вече съм добре, не се чувствам по-различно от нормалното си състояние, но лекарите ми обясниха, че трябва да остана още известно време в болницата, за да се образуват антитела в организма ми, което ще е признак, че съм преборил болестта“, казва Стоилов. И с чувство за хумор обяснява, че прогресивните хора са тези, които изпитват всичко ново.

Дано обществената обстановка да не е така токсична. Трябваше по-внимателно да се минава през отделните фази на пандемията, а ние – от строги мерки рязко се отпуснаха нещата, коментира Стоилов.

В продължение на цяла седмица обаче колегите му от пленума обикаляха телевизионните и радио студия, а голяма част от тях се завърнаха по родните си места. Едва утре членовете на НС и служителите от „Позитано“ 20 ще бъдат тествани. Дотогава те само бяха призовани да се самоизолират, но лидерката Корнелия Нинова не ги задължи.

Lupa.bg

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!