BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

УСПЕХЪТ ОБИЧА ПРЕДВИДЛИВИТЕ – ОТНОВО Е ВРЕМЕ ЗА ЗАСТРАХОВКА НА ЕСЕННИЦИТЕ С ПАНАТЕХНОЛОГИИТЕ

2020 г. беше поредната, която ни показа, че каквото и да правим, не можем да сме напълно подготвени за това, което ще ни бъде поднесено. Бяхме „изненадани“ от вирус, от суша, от протести, от проблеми с логистиката, с политическата обстановка и с какво ли още не. Всичко се променя, в това число и времето, но ВИНАГИ някои се оказват по-подготвени от други: по-здрави физически, психически или финансово, по-застраховани, по-предвидливи…

2020 г. беше поредната, която ни показа, че предвидливите земеделски производители се справят по-добре, дори в условия на екстремни климатични аномалии. В зърнопроизводството – секторът, който пострада най-сериозно тази година – се затвърди тенденцията за по-добри резултати при приложено есенно третиране с подходящи продукти, осигуряващи добър старт на културите и тяхното успешно презимуване, независимо от условията.

Продуктите, които работят при стрес!

Да, 2020 г. беше тежка и за много от клиентите на Панамин Ко. За съжаление, тоталната липса на влага на места направи невъзможно за растенията да се справят, а производителите да получат задоволителни добиви. От компанията винаги са твърдели, че продуктите на т.нар. Панатехнологии, работят най-добре в стресови условия. И тези трудни времена го доказаха.

На местата, където абсолютните стойности при добивите не са задоволителни, съпоставката между третираните есенно с Панатехнологии площи и нетретираните, показва категоричен превез на първите над вторите. В процентно изражение цифрите достигат до 80-100% по-високи добиви в полза на площите, където са прилагани продуктите на Панамин Ко.

Навсякъде другаде, там, където времето беше по-благосклонно, отчетените добиви при прилагане на Панатехнологиите също са по-високи в сравнение с контролите, но в далеч по-„скромни“ проценти – 10-30%.

Есенно подхранване и защита

Есенното третиране в периода октомври – ноември, вече се утвърди като задължителна част от технологичната програма при отглеждане на слети култури. То подпомага растенията да преодолеят стреса, причинен от разнообразните капризи на временно от есента до пролетта – суша, високи температурни амплитуди, слани, измръзвания. Това е най-подходящият момент посевите да бъдат подсилени с най-необходимите им хранителни микро- и макроелементи, предоставени в лесноусвоима форма. Резултатите при приложено есенно подхранване на слетите култури са видими веднага – равномерно поникване, по-зелени и силни растения, повече продуктивни братя.

Същият уникален продукт в по-лесна за използване форма

От тази година компанията Панамин Ко. реализира на пазара ПанаминАгро Суспензия® – за максимално улеснение на фермерите. Този продукт съдържа в себе си всички полезни съставки и свойства на утвърдения ПанаминАгро®, но предоставени в по-лесна за приложение форма. Антистресовото въздействие на продукта, дължащо се на удължаването и ускоряването на процеса на фотосинтеза при растенията, се допълва чудесно и от продуктите от сериятаПанатоп®,съдържащи макро- и микроелементи в най-чиста форма и в оптимални комбинации.

Не единични продукти, а цялостни технологични решения!

От Панамин Ко. осъзнават необходимостта да предоставят цялостни решения на фермерите и да улесняват в максимална степен тяхната работа, за да могат те да разчитат на устойчиви добиви, дори и при най-неблагоприятни условия. Решението е едно – чисти елементи, правилни комбинации и съотношения, висококачествени суровини с доказано ефективно действие. Така най-добрият антистресовимуностимулант за растенията в комбинация с най-добрата храна, която може да им бъде предоставена, гарантира здрави и силни посеви и високи добиви от продукция с отлично качество.

Panatechnology® – технология от бъдещето за всички видове растителни култури! Днес!
Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!