BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

16 сватби с маски в Сливен по време на извънредното положение

Шестнайсет сватби при спазване на всички противоепидемични мерки е имало по време на извънредното положение в Сливен. Това съобщи пред БТА Мая Христова, служител в „Обредни домове и зали“ в община Сливен. На церемонията са присъствали само младоженците и техните свидетели, които са стояли на разстояние, като за първи път не е имало целувки по повод на сключването на гражданския брак.
Различни са били причините, заради които двойките са настояли да се оженят, въпреки ограниченията, наложени от извънредното положение. Някои от тях са имали спешна нужда от документи, други са държали да узаконят връзката си, преди да се роди детето им, имало е и такива, които просто са държали на заявената дата.
Около тринайсет сватби са били отложени във времето, въпреки че април и май са най-желаните за брачни церемонии.
От вчера са били заявени пет сватби, посочи Христова, като традиционно за този период от годината, повишен е интересът към церемониите на открито.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!