BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

17 земеделски организации застават зад Десислава Танева

Георги Василев с видеозаписа е нелоялен търговец и прекупвач, заяви Бойко Синапов

Десислава Танева
Десислава Танева
17 земеделски организации обявиха, че застават зад усилията на Министерството на земеделието за прозрачно разпределяне на евросубсидиите. Според тях тълкуванията, че в разпространения от Георги Василев видеозапис министър Десислава Танева е призовала за „прикриване на измами“ в сектора, са неверни, пише Фактор.бг.

Земеделските производители твърдят, че Василев, който е организационен секретар на Асоциация „Български пипер“, е само прекупвач и нелоялен търговец, а направеното от него цели да дискредитира българското земеделие и е в интерес на партии от опозицията.

Бойко Синапов – председател на „Обединени български животновъди“, заяви: „Ще сезираме и молим нашите органи да се самосезират и на този човек да му бъде потърсена отговорност за тези неверни данни, които разпространи в медийното пространство. Страшно голяма обида нанесе на целия земеделски сектор“, беше категоричен Синапов.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!