BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Атанас Делибалтов: Не са изключени и други отводи от листата на БСП Сливен

Областният съвет на БСП Сливен утвърди листата за участие в предстоящите парламентарни избори, в която  влизат 12 души, като петото и десетото място са за коалиционни партньори и гражданска квота. Общинският председател на партията Атанас Делибалтов заяви пред Дарик, че очаква разместване, както се е случвало и в предходни години.

Водач на листата отново е заместник-председателят на партията Атанас Зафиров.
Второто място е за д-р Петканска, активен член на социалистите, която получава по време на изборите най-много преференции.
На трето място е представител на новозагорската структура  – Димитър Бънов.
Четвърти е Радослав Кутийски, дългогодишен активист на партията, кмет на с.Самуилово и общински съветник.
Петото място не е уточнено, ще бъде от гражданската квота.
Шести е Румен Бозуков, общински съветник, отскоро член на партията. Седми е адв. Сиво Сивов, коалиционен партньор.На осмо място е  Ваня Колева – от Твърдица. Девети е Красимир Сивов, от младите кадри, показал активност и старание по време на кампаниите. Десетото място за гражданската квота. На 11-то място е Янко Янков, представител на военната каста в БСП, с богат политически опит. На 12-то място е адв. Мария Божкова, но днес е подала заявление за оттегляне от листата на БСП.

„В резерва е Стамо Стамов, който най-вероятно ще заеме мястото на Божкова. Не са изключени и други  отводи, след които ще си направим замените”, коментира Делибалтов. Той посочи, че кампанията отново ще бъде по-различна, предвид ограниченията заради Ковид-19 и това, че изборите ще бъдат две в едно.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!