BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БАЛАНСЬОРЪТ

Той е гласът на разума в общинския съвет на Сливен. Умерен и толерантен. И винаги вежлив. Мустафа Мустафов е областен лидер на ДПС и има зад гърба си вече два мандата като общински съветник. За тези осем години Мустафов се утвърди като своеобразен балансьор във врящия понякога казан на политическите страсти. 53-годишният председател на ДПС умее да изслушва различните страни, говори, без да повишава тон и много често успява да уталожи горещите страсти. Умението му да балансира бе в основата за добрата работа на комисията по Оперативен контрол, която Мустафов оглавяваше през последния мандат. Сигурно и заради тези му качества той е несменяем лидер на ДПС в Област Сливен.

Мустафа Мустафов е вече щастлив дядо.

„Няма по-голямо щастие от това да станеш дядо“, категоричен е политикът, който води листата за общински съветници на ДПС за изборите на 27 октомври.

За Мустафа Мустафов може да се гласува с бюлетина № 55 и преференция 101.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!