BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БОРИС ШЕЙТАНОВ: „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ Е ПРОИЗВЕДЕНИЕТО, КОЕТО ВСЕКИ СЛИВНАЛИЯ И БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

Табели с всички 12 куплета на стихотворението „Хаджи Димитър“ на Христо Ботев са поставени по пътеката за „Халката“ над Сливен. Инициативата е на Младежката организация на ГЕРБ Сливен и е по случай празника на града – 26 октомври – Димитровден. В монтирането на табелите, заедно с част от младежите, се включи и кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС Борис Шейтанов, който е с преференция 103 от листата с номер 32.

„Това е едно от любимите ми стихотворения. „Хаджи Димитър“ на Христо Ботев е произведението, което всеки сливналия и българин трябва да знае. Целта на тази наша инициатива е да може хората, когато се изкачват по пътеката към емблематичното за нашия град скално образувание „Халката“, да се вдъхновяват и да се гордеят със Сливен и личностите родени тук“, каза Борис Шейтанов.

Младежите бяха категорични, че хората, които са срещнали по пътя си към „Халката“, са реагирали позитивно и с удовлетворение за инициативата.

“Областната организация на МГЕРБ – Сливен е сред най-активните в страната. Трябва да продължим да работим със същата увереност заедно, за да успяваме да реализираме идеите и инициативите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Младите хора трябва да са активни и в обществено-политическия живот на България, за да гарантираме по-доброто бъдеще родината ни и родния край“, каза още Борис Шейтанов.

Това е поредната инициатива, която реализират от МГЕРБ Сливен. Те призоваха всеки, който желае да се присъедини към тях в следващи събития.

Цялото събитие е достъпно тук – https://www.youtube.com/watch?v=hCMt84uceEE

Видеото можете да видите и във Facebook – https://www.facebook.com/gerb.sliven 

Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!