BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Влади Русев няма този път да е депутат от ИТН

Владимир Русев няма да участва в листата на ПП „Има такъв народ“ Сливен за предстоящите избори на 14 ноември. Това съобщи самият той, специално за „Сливен ДНЕС и УТРЕ“, няколко дни след оттеглянето си от поста областен координатор на партията. Решението да не присъства в листата е взето след разговор с ръководството и е взаимно.

„На едно мнение сме, че структурата в Сливен има нужда от обновяване. Необходими са й нови хора с различна визия и идеи за предстоящата кампания и развитието на структурата. Затова искам да благодаря на ръководството на партията за дадената ми възможност да се опитам да бъда полезен на града си. Благодарност изказвам и на местните структури за усилията, които положиха през тези месеци на битка. Смятам, че добрите резултати, които постигнахме и работата, която свършихме са плод на общите ни усилия. Вярвам, че партията в Сливен ще се сплоти още повече и че й предстоят нови победи“, каза още Русев.

„След като имах възможност лично да се убедя в качествата на експертите на партията, които са на високо ниво вярвам, че ако получат възможността да оглавят съответните сектори не само, че ще се справят успешно с управлението, но и ще внесат нова визия и морал“, посочи бившият народен представител. По думите му, това, че няма да присъства в листата и няма да е областен координатор на партията, не означава, че ще спре да помага в работата на местната структура. „Каузите за развитието на Сливенски регион винаги ще бъдат приоритет за мен, независимо къде и на каква позиция съм“, уточни той.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!