BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Галя Захариева отново стана депутат

На мястото на Томислав Дончев от Габрово влиза Николай Сираков. На мястото на Екатерина Захариева от Пазарджик влиза Десислава Тодорова. На мястото на Кирил Ананиев от Перник влезе Александър Александров. На мястото на Костадин Ангелов от Велико Търново в НС влезе Любомира Попова. На мястото на Христо Терзийски от Кюстендил влезе Александър Паризов.

Мирослав Аспарухов пък влиза на мястото на Петя Аврамова от Враца. Зорница Михайлова положи клета на мястото на Деница Сачева от Добрич. Христина Георгиева влезе на мястото на Десислава Ахладова от Перник.

От Сливен пък на мястото на Десислава Танева влиза Галя Захариева. От 24 МИР- София влиза Георг Георгиев на мястото на Росен Желязков.

Радостин Танев влиза на мястото на Лъчезар Борисов от Стара Загора. На място на Теменужка Петкова влезе Митко Стайков от Търговище.

Митко Стайков влезе на мястото на Красимир Вълчев от Шумен и Алисе Муртезова влиза на мястото на Красен Кралев от Русе.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!