BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГЕОРГИ СТОЯНОВ: ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН ОЗНАЧАВАТ ЕДНО: РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА

Ремонт на улици в Сливен и основно в малките населени места, изграждане на системи за видеонаблюдение, улично осветление, извършване на неотложни аварийно-възстановителни работи и довършване на общински жилища, това са част от дейностите, които предстои да бъдат извършени, след като днес Общинският съвет одобри актуализацията на бюджета.

„Бюджетът, като финансов план е един динамичен и непрекъснат процес в развитие, следващ реалностите в Общината. През годините администрацията се е доказала в професионалното му управление и изпълнение, което е видно от процента на изпълнение – от 80 до 90 на сто през различните години. Управленският екип на кмета Стефан Радев  са хора на действието. Всичките предложения за изменение на Бюджет 2021 означават едно: работа, работа, работа“. Това заяви председателят на Комисията по бюджет и финанси в местния парламент и общински съветник от ГЕРБ Георги Стоянов.

Той уточни, че 1 милион и 600 хиляди лева ще бъдат насочени за ремонти на уличната мрежа основно в по-малките населени места, както и в Сливен. Малко над 602 000 лв. са предвидени за изграждане на видеонаблюдение в селата и неотложни аварийно-възстановителни работи, изграждане на улица в кв.“Речица“, ремонт на читалища и други.

Община Сливен ще получи авансово финансиране в размер на около 1 млн. и 300 хил. лв. за изпълнението на два европейски проекта, които ще бъдат причислени към приходите.


Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!