BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гражданка сигнализира с видео за вандали, които събарят знак на пътното платно

Vandalizum

Гражданка подаде сигнал за вандалска проява в Комисията по безопасност на движението в Община Сливен и в полицията. Когато излязла от дома си на 9 януари, тя видяла, че на уличното платно е съборен пътен знак. Записите от камерите й за видеонаблюдение показват, че вандалският акт е извършен от двама младежи. Кадрите са предоставени на Комисията, подаден е сигнал и към органите на МВР за разпознаване на лицата. Глобата за повреждане на пътен знак е от 100 до 500 лева.

Общината реагира веднага и възстанови съборения знак. Общинското ръководство благодари на гражданката за активната позиция и непримиримост към подобни прояви в града. За пореден път призоваваме жителите на общината да се отнасят отговорно към общата собственост. Припомняме, че през 2021 година бяха извършени серия от вандалски прояви на детски площадки и спортни съоръжения и установени нарушители, благодарение на системата за видонаблюдение.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!