BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ, ИДЕИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО

В приемния ден на кмета Стефан Радев жители на община Сливен представяха различни казуси. Предимно позитивни, идейни и ползотворни бяха отделните срещи. Доброволци, които работят съвместно със сливенски училища по редица инициативи, споделиха пред градоначалника еко идеи за по-чиста градска среда, начинания, в които могат да се включват повече граждани и домакинства. Жители изразиха готовност за съдействие в обществена дейност и полезни за града каузи.

По някои от поставените въпроси кметът увери, че те ще бъдат проучени и ще се търси възможно решение.

Беше потърсено съдействие и от заместниците на сливенския градоначалник по лични въпроси, имотни казуси и такива, свързани с пътната инфраструктура.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 08.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.


The post ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ, ИДЕИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО first appeared on Sliveninfo.

Източник: Sliveninfo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!