BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Графа ще пее на Туида на 15 юли

С концерти на открито – така певецът Владимир Ампов-Графа смята да запълни немалка част от лятото си. Изпълнителят на „Химера“ ще потегли на национално турне, като към момента в графика си е начертал да премине през поне 8 града.

Старт на музикалната обиколка на Графа ще бъде даден в Бургас. Това ще се случи още на 22 юни, като мястото на срещата на певеца с публиката му е в Летния театър.

Следват още Велико Търново (27 юни, Летен театър), Варна (28 юни, Летен театър), Стара Загора (14 юли, Античен форум Траяна), Сливен (15 юли, крепост Туида), Плевен (19 юли, Летен театър), Русе (20 юли, Летен театър). Краят засега е планиран за София. Концертът ще се състои на 22 юли в рамките на Sofia Summer Fest. Тон за песен Графа ще даде в Южен парк 2, зад музея „Земята и хората“.

„Приятели, и тази година ще има турне!“, радостен е Графа. Дали ще спази традицията си от миналата година с греещите човечета и ще има ли гост-изпълнители на концертите му предстои да разберем.

Цената на пропуските за събитията, които са вече в продажба в мрежата на Eventim, започва от 20 лв. В София най-скъпите билети стигат и до 55 лв.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!