BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ЗА ПОСЕЩЕНИЕТО НА РУМЕН РАДЕВ В СЛИВЕН

#РазумнитеРешения

✅ПРЕЗИДЕНТЪТ Румен Радев смело пое ролята си на Президент, за да обедини българите около най- важните общочовешки ценности , залегнали в културата , традициите и дори в религиите на всички цивилизовани нации и народи , включително и българският .
Ценности , които всеки от нас е чувал от родители , баби ,дядовци ,от учители . Ценности ,в които всеки от нас възпитава децата си и иска да ги направи почтени хора, успяващи чрез труд, знания , постоянство , упоритост и лични качества .

✅За първи път български държавник успя да направи пробив и да обясни на западните ни партньори, позицията на България във връзка с присъединяването на република Северна Македония към ЕС . Тази позиция не само беше разбрана , но и явно беше приета от Европейските ни партньори . Обяснение, което показа на лидерите на Европейския Съюз ,че България не спира Северна Македония към интеграцията и в ЕС заради миналото ,а заради бъдещето .

✅Румен Радев завършва със златен медал математическата гимназия в Хасково .
Първенец на випуска на ВВУ , военен пилот , достигнал до Генерал от Военновъздушните сили/ВВС/ и командир на ВВС .
Да се замислим и да си отговорим ,дали човек с подобни качества и възможности , който се е нагърбил с нелеката задача да работи за България , заслужава нашето доверие !

✅ Ако изборът на Президент на РБ е важен, то многократно по -важен е изборът на всеки един от нас за Парламент.

#БспзаБългария– #номер33

#РуменРадев – #номер6

Д-р Събина Петканска-Вълева – – – #номер102

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!