BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Еко идеи и други въпроси поставиха граждани в приемния ден на кмета Стефан Радев

Priemen den

Жители на община Сливен потърсиха съдействие по различни казуси в днешния приемен ден на кмета Стефан Радев. Пред него бе споделен възникнал проблем с уличната пътна настилка в едно от сливенските села. Друг въпрос бе обвързан с нарушаване на обществения ред. На вниманието на кмета Радев бяха представени и идеи за градската среда, с еко насоченост. Кметът увери, че ще разпореди проверки по някои от случаите, компетенциите и правомощията на Общината.

Част от заместниците на Стефан Радев също проведоха днес приемен ден с граждани. С молба за съдействие към тях бяха отнасяни казуси, касаещи жилищна собственост, инфраструктурни въпроси, правни и междусъседски спорове.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!