BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЗАПОЧНАХА РЕМОНТИ НА ТРОТОАРНИ НАСТИЛКИ В СЛИВЕН

През август Община Сливен започна ремонти на тротоарни настилки в града. В момента се извършва подмяна на разрушени шахти и павета по Главната улица. Вече са изпълнени ремонти около Драматичен театър „Стефан Киров“, по участък, западно от централния вход на старите гробища и на улица „Лъдженска“, където има промяна на бордюрни линии заради улеснение на автомобилите при завой. Предвидени са ремонти и на тротоари в централна градска част и по квартали.

От дирекция  „Общинска инфраструктура съобщиха“, че дейностите ще се извършват поетапно. Тротоарните настилки, които ще бъдат ремонтирани, са определени след разглеждане на молби и жалби на граждани.

Срокът, за който трябва да бъдат изпълнени дейностите, е една година.

„С предстоящите ремонти на тротоарите ще продължим с работата си по подобряване на общинската инфраструктура в града. След приключването им много участъци ще бъдат променени и по-удобни за преминаване на пешеходци и майки с детски колички“, каза кметът Стефан Радев.




Източник: Sliveninfo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!