BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зафиров става министър на отбраната, д-р Петканска ще е депутат?!

Избираният само тази година три пъти за депутат от Сливен – бургазлията и зам.-председател на БСП Атанас Зафиров е обсъждан за министър на отбраната, научи в. „Сливен ДНЕС и УТРЕ“. Той неведнъж е спряган за армейски министър, но БСП години не можеше да се вреди в управлението.

Атанас Зафиров е роден на 29 септември 1971 година в град Бургас. Завършва български език и история във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, а след това и финанси в същия университет. Има специализации по политология и политически мениджмънт в Нов български университет, Българско училище за политика и Московската школа за политически изследвания.Бил е старши експерт в община Бургас. От 2006 година е координатор в областния съвет на БСП в Бургас.

Ако стане военен министър, на негово място народен представител ще стане втората в червената листата – Събина Петканска.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!