BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ИЛХАН КЮЧЮК ОТ СЛИВЕН: БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ СЕБЕ СИ. БИТКАТА ЗА БЪДЕЩЕТО Е ПРИОРИТЕТ ЗА ДПС

Дошло е времето, когато имаме нужда демокрацията да е стабилна, да зачита правата и свободите на всеки български гражданин. Никой не може да ви отнеме свободната воля. А ДПС ще бъде гарант за това. Това заяви Илхан Кючюк, председател на АЛДЕ на предизборна среща в Сливен.

В нея участваха кандидатите за президент и вицепрезидент на ДПС – Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, заместник-председателят на партията Халил Летифов, евродепутатът Атидже Алиева – Вели, както и водачът на листата на ДПС в Сливен Танер Али.

„В следващите седмици трябва да върнем демокрацията, да накараме политическия партии да направят нов обществен договор, който да ни изведе от поредицата от кризи, в които затънахме. За това обаче се изисква визия и ясна програма, която ДПС отдавна разработи.

България не само загуби себе си. Загуби много поколения. От страна, която има огромни възможности, се превърнахме в такава, която пропилява бъдещето си. Битката за бъдещето на Родината ни е и битка номер едно за ДПС“, каза Илхан Кючюк.


Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!