BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът Стефан Радев изпрати поздравителни адреси до медиците на първа линия по случай Димитровден

Medicy

По случай празника на града – Димитровден, кметът Стефан Радев изпрати поздравителни адреси до ръководствата и екипите на Ковид отделенията към болниците в община Сливен. Към медиците на първа линия, които ежедневно се сблъскват с вируса, кметът, от свое и от името на цялата общност, изразява признателност и благодарност за труда и усилията, за професионализма и отговорността при вземането на решения, независимо дали е празник или не.

„И тази година денят ще бъде обичаен и като всеки друг за Вас – хората, които денонощно сте на първа линия в нелеката борба за живота и здравето на всички нас. Приемете признателността ми за всички усилия, които полагате и отговорността, която поемате. Те са безценни и ще се помнят до живот!“, пише още в поздравителните адреси от сливенския градоначалник. На медицинските екипи кметът пожелава здраве, благополучие, още много успехи, късмет и покровителят на Сливен – Свети Димитър, да закриля тях и семействата им.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!